MASIGNCLEAN101

Fenerbahçe 6 Galatasaray 0 Goller - 6 Kasim 2002 Den 6 Kasim 2012 Ye 6 0 Lik Fb Gs Macini Tekrar Izlerken Futbol Milliyet Blog / Fenerbahçe 6 galatasaray 0 maç özeti 6 kasım 2002 başlıklı videoyu buradan izleyebilir ayrıca dilersen cihazına indirebilirsin.

Fenerbahçe 6 Galatasaray 0 Goller - 6 Kasim 2002 Den 6 Kasim 2012 Ye 6 0 Lik Fb Gs Macini Tekrar Izlerken Futbol Milliyet Blog / Fenerbahçe 6 galatasaray 0 maç özeti 6 kasım 2002 başlıklı videoyu buradan izleyebilir ayrıca dilersen cihazına indirebilirsin.. Haftası, goller(tuncay, ortega, serhat '2', ceyhun, ümit). Peki o gün fenerbahçe'nin gollerini atan futbolcular ve galatasaray'ın teknik direktörü kimdi? Futbol ve futbola dair herşey burada. Kadıköy'deki nefesleri kesen maçta gol perdesini 9. Alex de souza'nın galatasaray`a attığı unutulmaz gol.

Dakikada ortega farkı 2'ye çıkardı. Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller; Galatasaray o zaman çok küçük. Kadıköy'deki nefesleri kesen maçta gol perdesini 9. Skor tabelasında fenerbahçe 6 galatasaray 0 yazıyordu.

6 Kasim Da Ne Oldu Fenerbahce 6 0 Galatasaray Spor
6 Kasim Da Ne Oldu Fenerbahce 6 0 Galatasaray Spor from static.daktilo.com
Mustafa çulcu'nun yönettiği maçta fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller, tuncay şanlı, ariel ortega, serhat akın (2), ceyhun eriş ve ümit özat'tan geldi. Tuncay şanlı (dk.9), ariel ortega (dk.37), serhat akın (dk.68, dk.74), ceyhun eriş (dk.78), ümit özat (dk.86) stad: Peki o gün fenerbahçe'nin gollerini atan futbolcular ve galatasaray'ın teknik direktörü kimdi? Kadıköy'deki nefesleri kesen maçta gol perdesini 9. Fenerbahçe, galatasaray karşısında tarihi bir skorla tam 6 golle ezici bir galibiyet yaşadı. Uefa kupası | galatasaray'ın 17 mayıs 2000 uefa kupası öyküsü. 6 kasım 2002, ligin 6. En çok gol attığı maçlar.

Haftası, goller(tuncay, ortega, serhat '2', ceyhun, ümit).

Kadıköy'deki nefesleri kesen maçta gol perdesini 9. 6 kasım 2002, ligin 6. En güçlü, hızlı, doğru haber; Alex de souza'nın galatasaray`a attığı unutulmaz gol. Galatasaray o zaman çok küçük. Haftası, goller(tuncay, ortega, serhat '2', ceyhun, ümit). 6 kasımda 6 gol spor tarihinde bugün (6 kasım 2002). Bundan böyle her sene 6 kasım fenerbahçe bayramı olsun. Fenerbahçe goller | 4 büyükler salon turnuvası 2018. Fenerbahçe, galatasaray karşısında tarihi bir skorla tam 6 golle ezici bir galibiyet yaşadı. Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller; 6 kasım 2002, ligin 6. 6 kasım 2002, ligin 6.

Peki o gün fenerbahçe'nin gollerini atan futbolcular ve galatasaray'ın teknik direktörü kimdi? 6 kasım 2002, ligin 6. Fenerbahçe 6 galatasaray 0 maç özeti 6 kasım 2002 başlıklı videoyu buradan izleyebilir ayrıca dilersen cihazına indirebilirsin. Aboubakar milli takımda yine gol attı. Sarı lacivertli futbolcular, ardarda gelen goller sonrası büyük sevinç yaşadı.

Fb 9 0 Gs Izlesene Com
Fb 9 0 Gs Izlesene Com from i1.imgiz.com
Galatasaray o zaman çok küçük. Tuncay şanlı (dk.9), ariel ortega (dk.37), serhat akın (dk.68, dk.74), ceyhun eriş (dk.78), ümit özat (dk.86) stad: Haftası, goller(tuncay, ortega, serhat '2', ceyhun, ümit). Fenerbahçe goller | 4 büyükler salon turnuvası 2018. Antalyalı de gea 2 aylar önce. Kıtalararası derbi olarak da bilinen maçta fenerbahçe'nin gollerini, tuncay şanlı, ariel ortega, serhat akın (2), ceyhun eriş ve ümit özat kaydetmiştir. Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller; Fenerbahçe 6 galatasaray 0 maç özeti 6 kasım 2002 başlıklı videoyu buradan izleyebilir ayrıca dilersen cihazına indirebilirsin.

Fenerbahçe goller | 4 büyükler salon turnuvası 2018.

Peki o gün fenerbahçe'nin gollerini atan futbolcular ve galatasaray'ın teknik direktörü kimdi? Sergen yalçın'ın fenerbahçe'ye attığı frikik golü. Alex de souza'nın galatasaray`a attığı unutulmaz gol. Haftası, goller(tuncay, ortega, serhat '2', ceyhun, ümit). Ligin ilk 10 haftasını 6 gol yiyerek geride bırakan galatasaray, fenerbahçe karşısında aynı sayıda gol yiyerek büyük bir hayal kırıklığıyla beraber en ağır yenilgisini yaşadı. Tuncay şanlı (dk.9), ariel ortega (dk.37), serhat akın (dk.68, dk.74), ceyhun eriş (dk.78), ümit özat (dk.86) stad: Fenerbahçe, galatasaray karşısında tarihi bir skorla tam 6 golle ezici bir galibiyet yaşadı. Fenerbahçe sezona iyi başlamış ve tuncay, ceyhun, serhat ve rüştü gibi yerli yıldızlarının yanında, revivo, washington, johnson ve rapaiç gibi yabancı yıldızları ile göz dolduran bir kadroya sahipti. Kıtalararası derbi olarak da bilinen maçta fenerbahçe'nin gollerini, tuncay şanlı, ariel ortega, serhat akın (2), ceyhun eriş ve ümit özat kaydetmiştir. Mustafa çulcu'nun yönettiği maçta fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller, tuncay şanlı, ariel ortega, serhat akın (2), ceyhun eriş ve ümit özat'tan geldi. Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller; Skor tabelasında fenerbahçe 6 galatasaray 0 yazıyordu. Uefa kupası | galatasaray'ın 17 mayıs 2000 uefa kupası öyküsü.

Bundan böyle her sene 6 kasım fenerbahçe bayramı olsun. .'fenerbahçe 6 galatasaray 0' gibi manşetlerin yer aldığı küpürlerin olduğu görselle galatasaray'a gönderme fenerbahçe, ayrıca sosyal medya hesaplarından atılan gollerin videosunu da paylaştı. Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller; Haftası, goller(tuncay, ortega, serhat '2', ceyhun, ümit). En çok gol attığı maçlar.

Son Dakika Sessiz Derbide Gol Yok Galatasaray 0 0 Fenerbahce Son Dakika Spor Haberleri
Son Dakika Sessiz Derbide Gol Yok Galatasaray 0 0 Fenerbahce Son Dakika Spor Haberleri from iasbh.tmgrup.com.tr
6 kasım 2002, ligin 6. En güçlü, hızlı, doğru haber; Sarı lacivertli futbolcular, ardarda gelen goller sonrası büyük sevinç yaşadı. Ligin ilk 10 haftasını 6 gol yiyerek geride bırakan galatasaray, fenerbahçe karşısında aynı sayıda gol yiyerek büyük bir hayal kırıklığıyla beraber en ağır yenilgisini yaşadı. Haftası, goller(tuncay, ortega, serhat '2', ceyhun, ümit). Aboubakar milli takımda yine gol attı. Kadıköy'deki nefesleri kesen maçta gol perdesini 9. Tuncay şanlı (dk.9), ariel ortega (dk.37), serhat akın (dk.68, dk.74), ceyhun eriş (dk.78), ümit özat (dk.86) stad:

Haftası, goller(tuncay, ortega, serhat '2', ceyhun, ümit).

Fenerbahçe, galatasaray karşısında tarihi bir skorla tam 6 golle ezici bir galibiyet yaşadı. 6 kasım 2002, ligin 6. Ligin ilk 10 haftasını 6 gol yiyerek geride bırakan galatasaray, fenerbahçe karşısında aynı sayıda gol yiyerek büyük bir hayal kırıklığıyla beraber en ağır yenilgisini yaşadı. Galatasaray o zaman çok küçük. Futbol ve futbola dair herşey burada. Kadıköy'deki nefesleri kesen maçta gol perdesini 9. Alex de souza'nın galatasaray`a attığı unutulmaz gol. Sergen yalçın'ın fenerbahçe'ye attığı frikik golü. Tuncay şanlı (dk.9), ariel ortega (dk.37), serhat akın (dk.68, dk.74), ceyhun eriş (dk.78), ümit özat (dk.86) stad: Dakikada ortega farkı 2'ye çıkardı. Bundan böyle her sene 6 kasım fenerbahçe bayramı olsun. Fenerbahçe 6 galatasaray 0 maç özeti 6 kasım 2002 başlıklı videoyu buradan izleyebilir ayrıca dilersen cihazına indirebilirsin. 6 kasım 2002, ligin 6.

Share This :